Nezahtevne, savršene tehnike za one koji ne žele da imaju mesečnu obavezu farbanja korena. 

Kako biste znale šta želite i bile zadovoljne rezultatom nakon posete frizeru, bitno je da razlikujete tri trenutno najpopularnije tehnike nijansiranja kose.

 

 

OMBRE:
Posvetljeni su samo krajevi, a razlika u nijansama je vidljivija u odnosu na balayage. Karakteristična je tamnija boja pri korenu, koja postepeno prelazi u svetliji ton pri krajevima.

Ombre

BALAYAGE:
Farba se nanosi slobodnom rukom, bez folija. Koriste se približne nijanse. Postoje svetliji pramenovi koji idu i od korena, a za razliku od klasičnih pramenova, farbaju se vertikalno. Nijansiranje korišćenjem sličnih tonova, postiže se efakat prirodno posvetlele kose na Suncu.

feniranje-balayage

DIP DYE:
Tehnika koja podrazumeva krajeve ofabrane u bilo koju boju, ali bez postepenog prelaska karakterističnog za ombre. Može biti bilo koje boje.

dip-dye-kosa-fenirsnje

http://blog.vpfashion.com/top-20-best-balayage-hairstyles-natural-brown-black-hair-color/ http://www.lovethispic.com/image/167488/blue-ombre-hair http://www.nailthedeal.com/13880/ombre-and-highlights-package http://alinebrum.com.br/missao-inspiracao-ombre-hair/ https://www.pinterest.com/brichicana13/%D0%BD%CE%B1%CE%B9%D1%8F/

Komentar